12:28:2119 Nisan, 2024
Ä°stanbul 13 Hafif yağmur
14 Mayıs 2022 01:29

Mansur Yavaş'ın sağ kolundan adaylık mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanlığını yapan Volkan Memduh Gültekin, Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş'ın sağ kolundan adaylık mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanı ve ABB Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, TV5'te katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde 'Mansur Yavaş adayımızdır' diyen Ümit Özdağ ile 'Yavaş aday olmalıdır' diyen Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı işaret etmesine ilişkin yaptıkları medya planlamasından bahseden Gültekin, şunları dile getirdi;

BİLGİMİZ DE İLGİMİZ DE YOK

Cumhurbaşkanlığı konusunun sık sık karşılarına çıktığını belirten Gültekin, bu gerçek karşısında kendilerinin bir tavır alarak duruş sergilemeleri gerektiğini söyledi. Ankara’ya odaklandıklarının altını çizen Gültekin, “Sayın Özdağ da açıkladı, başkası da açıkladı. Bu bizim dahilimizde olan bir şey değil. Bizi etkileyen bir şey yok. Bilgimiz yok, ilgimiz de yok. İşimize bakıyoruz. Açıklamanın olduğu gün biz de kurumsal olarak görüşümüzü beyan ettik ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.

ADAYLIK İÇİN NEDEN YAVAŞ2IN ADI GEÇİYOR?

Kendisinin başka siyasiler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesiyle ilgili Mansur Yavaş’ın ne düşündüğüne ilişkin ise herkesin yaptığı işlerle adından söz edilmesinden memnun kalacağını belirten Gültekin, bu konuşmaların Yavaş’ın bugüne kadar ki yaptığı çalışmaların yansıması olduğunu vurguladı.

ADAYLIK TARTIŞMASI MOTİVASYON VE ZAMAN KAYBI

Cumhurbaşkanı adaylığı söylemlerine ve çağrılarına ne vakit ayrılması ne de takılması gerektiğinin altını çizen Gültekin, “Çünkü şuan mevcut bir görevimiz var. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'siz bu şehrin belediye başkanısınız. Bu şehri doğru yönetin' demiş. Buna inanmış ve oy vermiş. Biz görevimizi geri plana atıp farklı konuları konuşursak işte o zaman, hem zamanınızı alır hem motivasyonumuzu düşürür. Biz de ne motivasyonumuzu düşürmek ne de zamanımızı harcamamak adına doğru çalışmalar yürütüyoruz. Çok rahatız" diye konuştu.