06:49:5525 Nisan, 2024
Ä°stanbul 20 Kapalı
25 Kasım 2021 11:27

Kadıköy metrosunda bıçakla tehdit edilen kadın konuştu

İstanbul Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki seyir halinde olan E.Y isimli saldırgan, Senanur Damgacı'ya bıçak çekerek üzerine yürümüştü.

Kadıköy metrosunda bıçakla tehdit edilen kadın konuştu

E.Y. isimli şüpheli gece saat 02.30 sıralarında polis ekiplerince yakalandı.

20 SUÇ KAYDI VAR

E.Y.'nin kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, tehdit hakaret, kişi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme suçlarından toplamda 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

"CİLT SORUNU YÜZÜNDEN MASKESİNİ İNDİREN KADINA HAKARET ETTİĞİNİ DUYUNCA UYARDIM"

Öte yandan annesiyle birlikte metroda bıçaklı şahsın saldırısına uğrayan Senanur Damgacı yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Metroda bir kadın cilt rahatsızlığı nedeniyle maskesini biraz aşağı indirme zorunda kaldı. Saldırgan şahıs, kadına hakaret ederek söylenmeye başladı. Karşısındaki kadın cevap vermedikçe adam daha fazla üzerine gitmeye başladı. Biz de saldırgan kişiye kadının üzerine gitmemesi konusunda uyardık. Sonrasında olay bize döndü.

"BIÇAKLA ÜZERİME YÜRÜDÜ"

Bıçak çıkartarak üzerimize yürüdü. Metrodaki vatandaşlar araya girmeye çalıştı. Ama saldırgan durmak bilmedi. Ayrıca vatandaşlar araya girmeye çalışırken metronun güvenlik birimleri konuya müdahale etmedi. Biz onlardan da şikayetçiyiz" diye konuştu.