13:07:2225 Nisan, 2024
Ä°stanbul 20 Hafif yağmur
08 Ağustos 2022 02:42

İmamoğlu'ndan altılı masaya 'Beni aday yapın' çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'beni aday yapın' çağrısında bulundu. İmamoğlu, "Altılı masaya ve genel başkanımıza buradan söylüyorum. Bu değişimin gerçekleşmesi için bu sürecin en çalışkan, en başarılı neferi ben olacağım" dedi.

İmamoğlu'ndan altılı masaya 'Beni aday yapın' çağrısı

Seçim döneminde İstanbul’a iki yeni otogar ve cep otogarları yapacağına söz veren ancak geçen 3 yılda bununla ilgili hiçbir adım atmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin desteğiyle yenilenen Ardahan Otogarı'nın açılışına katıldı.

Ardahan Kaptanpaşa Mahallelisi'nde çevre yolu mevkiinde yaptırılan otobüs terminalinin açılışında konuşan İmamoğlu altılı masaya 'adaylık' çağrısında bulundu.

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA "BENİ ADAY YAP" MESAJI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Beni Cumhurbaşkanı adayı göster' mesajı verdi. Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışında yaptığı konuşmada, “Altılı Masa'ya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum: 7/24 bu sürecin, bu değişimin gerçekleşmesi için en çalışkan, bu sürecin neferi, en başarılısı ben olacağım' diyorum.” dedi.

'EN BAŞARILI NEFER BEN OLACAĞIM'

"Ben iddiayla söylüyorum" diyerek sözlerine başlayan İmamoğlu, "Altılı masaya ve genel başkanımıza buradan söylüyorum. En çalışkan, 7/24, bu değişimin gerçekleşmesi için bu sürecin en çalışkan, en başarılı neferi ben olacağım" ifadelerini kullandı.