02:09:0019 Nisan, 2024
Ä°stanbul 14 Hafif yağmur
14 Eylül 2021 10:30

İhaleyi alan firmadan CHP'li başkana VIP minibüs

Bilecik’te CHP’li belediyeden alt yapı ihalesi alan firma Belediye Başkanı Semih Şahin’e VIP araç hediye ettiği ortaya çıktı.

İhaleyi alan firmadan CHP'li başkana VIP minibüs

Ekonomik anlamda devamlı yalan paylaşımlarıyla hükümeti hedef alan CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in 1.5 milyon liralık VIP makam aracı hayrete düşürdü. Hali hazırda bir lüks makam aracı olan Şahin'in bu yeni VIP aracının kiralık mı yoksa satın mı alındığı henüz bilinmiyor. Fakat bölgeden gelen iddialara göre bu araç Bilecik Belediyesi'nden yüksek rakamlarla altyapı ihalesi alan firmanın.

Göreve geldiği ilk gün, belediye binasındaki Osmanlı motiflerini sildirmesiyle gündeme gelen CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik'in tepelerinden birinde bulunan ay yıldızlı dev Türk bayrağı sembolünü de kaldırmıştı.

BU KENDİSİNİN İKİNCİ LÜKS MAKAM ARACI

Ekonomik anlamda da sürekli yalan paylaşımlarla hükümeti hedef alan CHP'li Şahin, lüks bir makam aracına sahipken, tam 1.5 milyon Türk lirası değerinde yeni bir VIP makam aracına binerken görüntülendi.

İHALEYİ ALAN FİRMANIN ARACI İDDİALARI

VIP makam aracının aniden ortaya çıkmasının altında, kamuoyunda Bilecik Belediyesi'nden yüksek rakamlarla altyapı ihalesi alan firmanın olduğu konuşuluyor.