11:29:1325 Nisan, 2024
Ä°stanbul 19 Hafif yağmur
15 Şubat 2021 03:42

HDP'liler gençleri yüzlerinin 'gülen' tarafıyla zehirliyor!

Boğaziçi provokatörlerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdıkları mektup yayımlanmadan bir gün önce HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Boğaziçi'li öğrencilerini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

HDP'liler gençleri yüzlerinin 'gülen' tarafıyla zehirliyor!

Boğaziçi Üniversitesi 'öğrenci'lerinin kaleme aldıkları iki sayfalık mektupla provokasyona devam etti. 'Eylemimizdeki tek amacımız kayyım rektör istemememiz' denilerek başlayan mektup, 'LGBTİ insan hakkıdır, Selahattin Demirtaş serbest kalmalı, KHK'lılara yaptığınız zulme son verin' şeklinde devam etti. Adeta Boğaziçi provokasyonunun kargaşa çıkartmak amacıyla başlatıldığını itiraf eden mektup, provokasyona destek veren tüm yasa dışı oluşumlarla, bazı dernekler tarafından sosyal medyada başlatılan imza kampanyası ile destek gördü.

HDP'li Buldan, mektup yayımlanmadan bir gün önce öğrencileri ziyaret etmiş!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın mektup yayımlanmadan bir gün önce Boğaziçili gençlerle bir araya geldiği ortaya çıktı. Videoda Buldan'ın yüzlerinin yalnızca 'gülen' tarafını göstererek gençleri etkilemeye çalıştığı gözlendi. Onlarla şakalaşan ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile anılarını anlatan Buldan'a öğrenciler şu ifadelerle karşılık verdi:

"Kayyım meselesini sadece Boğaziçi ile de sınırlı görmüyoruz. Çünkü kayyımlar sadece üniversitelere değil HDP'li belediyelere de atanıyor."

Kimlerden destek aldıklarını anlattı

Öte yandan Pervin Buldan ile görüşen gençlerden birisi kimlerden destek aldıklarını da birer birer anlattı.