13:50:2329 Mart, 2024
Ä°stanbul 16 Açık
01 Nisan 2023 03:42

AK Parti teşkilatları İstanbul'da sahaya iniyor

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan AK Parti İstanbul teşkilatları sokağa iniyor.

AK Parti teşkilatları İstanbul'da sahaya iniyor

14 Mayıs için sokak sokak, hane hane gezeceklerini belirten, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Çalışma kapsamında her bir sokak için ayrı ekipler oluşturulacak. Ekipler, sorumluluk alanındaki sokakta bulunan tüm evleri ziyaret edecek." dedi.

AK Parti İstanbul teşkilat mensupları 3 ilçeyi markaja alacak şekilde 5 bin teşkilat görevlisi ile kapı kapı hane ziyareti çalışması yapacak.

Sahaya incecek 5000 teşkilat görevlisi içinde daha önce AK Parti İstanbul’da görev almış mahalle başkanları, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri de yer alıyor. 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 14 Mayıs için sokak sokak, hane hane gezecek. Daha önce “Yüz Yüze 100 Gün”, “İstanbul’un Sözü: Birlik İrade Zafer” kampanyalarıyla İstanbul’un 39 ilçesinde 964 mahallesinde milyonlarca vatandaş ile buluşan AK Parti, “14 Mayıs’ta zafer kazanmak için” kolları sıvadı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri Kampanyası başlattıklarını belirterek “1 Nisan’da başlayacak olan kampanya kapsamında her bir sokak için ayrı ekipler oluşturulacak. Ekipler, sorumluluk alanındaki sokakta bulunan tüm evleri ziyaret edecek. Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edilecek. Ziyaretlerde il ve ilçe yönetiminden yetkililer yer alacak” dedi.

BERABER BAŞARACAĞIZ

İlk program, bugün 15.00’te Ataşehir, Esenyurt ve Sarıyer ilçelerinde eş zamanlı olarak yapılacak. Bu 3 ilçede toplamda 3 bin kişiden oluşacak ekipler, 100 bini aşkın haneyi ziyaret edecek. Akabinde diğer ilçelerde programlar icra edilecek. İstanbullulara seslenen Kabaktepe, “20 yıldır ne başardıysak seninle başardık. Yine el ele, gönül gönüle beraber başaracağız. İnandığımız değerleri hep birlikte koruyacağız” ifadelerini kullandı.